Auto- en motorrijtuigen

Alles onder één dak bij Jos Kamp Assurantiën B.V.

Auto- en motorrijtuigen verzekeren

Of je nu een fervent motorrijder bent of dagelijks achter het stuur van je auto kruipt, de juiste verzekering kiezen is cruciaal voor zowel je financiële zekerheid als je gemoedsrust.

Autoverzekering

De inboedelverzekering is een essentieel onderdeel van de woonverzekeringen, gericht op het beschermen van persoonlijke bezittingen in een woning tegen schade of verlies. Deze verzekering dekt zaken als meubilair, elektronica, kleding en andere persoonlijke eigendommen tegen risico’s zoals brand, diefstal en waterschade. Het is specifiek bedoeld voor de inhoud van de woning, in tegenstelling tot de opstalverzekering, die de structuur van het huis dekt.

Autoverzekering: met vertrouwen de weg op

Een autoverzekering biedt financiële bescherming tegen de kosten van schade en aansprakelijkheid die voortvloeien uit ongelukken en andere risico’s. Een goede polis dekt niet alleen uw voertuig, maar beschermt ook u persoonlijk tegen juridische claims en letselschade.

Waarom een Autoverzekering?

 • Wettelijke vereiste: In vele regio’s wettelijk verplicht.
 • Bescherming tegen schade: Dekking voor reparatie of vervanging van uw voertuig.
 • Aansprakelijkheidsdekking: Beschermt tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen.

Motorverzekering

De inboedelverzekering is een essentieel onderdeel van de woonverzekeringen, gericht op het beschermen van persoonlijke bezittingen in een woning tegen schade of verlies. Deze verzekering dekt zaken als meubilair, elektronica, kleding en andere persoonlijke eigendommen tegen risico’s zoals brand, diefstal en waterschade. Het is specifiek bedoeld voor de inhoud van de woning, in tegenstelling tot de opstalverzekering, die de structuur van het huis dekt.

Motorverzekering: Veiligheid Voorop op Twee Wielen

Net als autoverzekeringen bieden motorverzekeringen bescherming tegen financiële verliezen door ongelukken, diefstal, en andere schades. Deze verzekering is aangepast aan de unieke risico’s die motorrijders ervaren.

Waarom een Motorverzekering?

 • Specifieke dekking: Afgestemd op de risico’s van het rijden op een motor.
 • Bescherming tegen diefstal: Motoren zijn vaak doelwit van diefstal.
 • Wettelijke vereiste: Vaak verplicht door wetgeving.


Wat wordt er gedekt?

 • Aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel en materiële schade
 • Beschadiging van de motor
 • Diefstal en vandalisme

Recreatie

De overlijdensrisicoverzekering is een specifiek type levensverzekering die nauw verbonden is met het bezit van een woning. Deze verzekering keert een vooraf bepaald bedrag uit aan de nabestaanden indien de verzekerde overlijdt binnen de looptijd van de polis. Het doel van deze verzekering is voornamelijk om financiële zekerheid te bieden aan de nabestaanden, vooral in relatie tot de woonlasten. De hoogte van de premie hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd en gezondheid van de verzekerde, de hoogte van het verzekerde bedrag, en de looptijd van de verzekering. Jongere mensen betalen doorgaans lagere premies, omdat het risico op overlijden bij hen lager wordt ingeschat.

Recreatieve zaken verzekeren bij Jos Kamp Assurantiën B.V.

Deze verzekering dekt schade of verlies door ongelukken, diefstal, natuurrampen en andere risico’s die uw recreatieve plezier kunnen beïnvloeden.

Belangrijke dekkingen zijn onder andere:

 • Schade door ongevallen: Dekking voor schade veroorzaakt door botsingen of andere ongelukken tijdens het gebruik van uw recreatieve voertuig of uitrusting.
 • Diefstal en vandalisme: Bescherming tegen diefstal of beschadiging van uw bezittingen.
 • Aansprakelijkheidsdekking: Beschermt u tegen claims van derden voor schade veroorzaakt door uw recreatieve activiteiten.


Voordelen van een Recreatieverzekering bij Jos Kamp Assurantiën

1. Gemoedsrust: Geniet van uw vrije tijd zonder zorgen over de financiële impact van onvoorziene gebeurtenissen.

2. Aangepaste Dekking: Pas uw verzekering aan uw specifieke behoeften aan, zodat u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft.

3. Eenvoudig Schadebeheer: Snelle en efficiënte schadeafhandeling zorgt ervoor dat u snel weer kunt genieten van uw recreatieve activiteiten.

Overige rijtuigverzekeringen

Contact

Jos Kamp Assurantiën B.V.

Voor het beste advies kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier hiernaast invullen zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u gewóón even binnenlopen voor bijvoorbeeld bankzaken.

Auto- en motorrijtuigen verzekering aanvragen

Wij streven ernaar uw aanvraag te beantwoorden binnen 24 uur.

Reviews
Onze partners